News


Tower of Mice Official Sound Track

2021-08-04

Listen to the entire OST of Tower of Mice on Youtube.

Tower of Mice out of ”Early Access”

2021-05-30

We’re happy to announce that Tower of Mice is now out of Early Access and the entire story line is now finished. Visit our Steam store page for more information!

https://store.steampowered.com/app/1413490/Tower_of_Mice/

2020-05-23 Vi utvecklar spel

För en månad sedan påbörjade ett spelprojekt och kommer testa första prototypen tillsammans med ungdomar på Åkers Fritidsgård.

2020-03-13 En programmerar ansluter teamet!

Vi välkomnar Erik Neuhofer till vårt team. Vårt arbete utvecklas konstant och vi har lyssnat noga på den feedback vi får på våra tjänster och produkter. Det vi hör är önskan är att våra produkter ska vara tillgängliga online och detta blir Eriks första uppgift att jobba med.

2020-02-17 Design Tower Group har flyttat!

Nu är vårt nya hem på webben agilesoftworks.com, men den gamla webbadressen kommer fungera till december 2020.

2020-02-07 Design Tower Group blir nu Agile Softworks AB

För en vecka sedan blev det klart att namnet Design Tower Group upphör att existera. I anledning av bolagsbildandet så har Agile Softworks AB blivit det nya namnet. Det förändrar en hel del på den planer vi hade initialt, men till det bättre. Det kommer ske fler förändringar som att denna hemsida kommer att flytta inom kort. Mer info snart!


2020-01-24 Ny video finns på Youtube på vårt spelprojekt
2020-01-10 Nytt partner avtal klart med RP Södertälje.

Vi har åtagit oss uppdraget att utforma ett internt 3D system åt RP Södertälje som ska hjälpa dem vid inredningsprojekt.

http://www.rp.se/

Levererar hållbara helhetslösningar för kontorsinredning. De tror på ett hållbart resursutnyttjande i alla led och hjälper företag i förändring att minska slöseriet. Genom återanvändning, upcycling och omfördelning förlänger de livet på kontorsinredning.


2020-01-10 Vi välkomnar två nya medarbetare!

Vår verksamhet växer och vi välkomnar två nya till teamet!

Erik Berglöf som Grafiker och Laura Sanderson som Designer.


%d bloggare gillar detta: