Om oss

Vår idé är att skapa mjukvara som underlättar projekteringen vid ombyggnationer och flytt. Mjukvaran ska vara användarvänlig och för kunden inte kräva speciell utbildning. Den ska anpassas till de behov projekten har och ska inte innehålla onödiga funktioner. Vi använder en grafisk stil i programmet som imiterar verkliga objekt utan krav på avancerad hårdvara och kraftfulla datorer. Vi lovar att leverera produkter som ska hjälpa till att hålla ner kundens produktionskostnader.

Teamet i arbete

Med hjälp av vår mjukvara undviker ni misstag tidigt i projekteringen, effektiviserar planeringen på detaljnivå och stärker arbetslagens kommunikation.

Design Tower Group är ett företag från Södermanland.

Vi som jobbar:


Tapani Kronkvist, VD

Jag har en 18 år lång karriär inom byggsektorn och skolade om mig 2017. Jag har läst olika medietekniska ämnen på Luleås Universitet och Södertörns Högskola. Jag älskar att utveckla system som hjälper andra och har haft en livslång hobby att göra digitala spel.


Frida Flodin, Ledande Grafisk Designer

Jag har jobbat inom detaljhandeln i sju år som både säljare och butikschef. Samtidigt har jag studerat allt från musik, foto, webbdesign, kläddesign och ekonomi. År 2018 fick jag tipset att använda min kreativitet, min kärlek till spel och kombinera detta i 3D-grafik. Idag läser jag andra året på Spelprogrammet med inriktning grafik på Södertörns Högskola. Jag älskar att skapa 3D-modeller som förstärker känslan av en värld där allt är möjligt!


Erik Berglöf, Grafiker

Jag har alltid ägnat mig åt kreativa hobbys sedan barnsben. I större delen av mitt liv har jag åkt skateboard och tävlat inom det. Utöver det målar jag en del, gör musik och nu även 3D. Jag studerar just nu på Södertörns högskolas spelprogram inriktat på grafik och tycker att 3D och spelbranschen är spännande och rolig! Brinner för att lära mig mer inom området och är nu tillsammans med Design Tower Group redo för nya och spännande utmaningar!


Laura Sanderson, Design och Scripting

Mitt första spelminne är hur jag försöker bygga en tillräckligt lätt bil i spelet Mulle Meck Bygger Bilar för att kunna ta mig över den rangliga bron till Wallön. Det jag alltid har varit mest intresserad av inom spel är berättandet. Jag älskar hur spel kan ge de som spelar möjligheten att följa flera parallella berättelser och hur spelaren kan vara med och påverka. Jag började studera Scripting och Design 2018 på Södertörns högskola och siktar på att vara klar våren 2021. Jag vill som spelutvecklare kunna skapa berättelser och upplevelser som gör att fler människor vill spela spel!


Erik Neuhofer, Programmerare

Har växt upp med många i min närhet som jobbar eller jobbat med IT och data. Detta skapade intresset i en ung ålder för mjukvaruutveckling. Nu till vardags är jag heltidsstuderande på Södertörns högskolas spelprogram med inriktning speldesign och programmering. Spel har haft en stor del i mitt liv, och att kunna utveckla egna spel är en dröm för mig! Agile Softworks är platsen där mina kunskaper och passioner kan slås ihop och ge bäst förutsättningar för min fortsatta utveckling!


Extern hjälp i utvecklande av vår mjukvara:

Fokustestare: Bri Hansson, Daniel Augustzén, Camilla Kronkvist och Victoria Nilsson Engvall.

Röstskådespelare: Victoria Nilsson Engvall

Ett stor tack till Dan Grossman, VD för RP Södertälje, för att du lånade ut lokal och lät oss använda dina produkter som referensmaterial till vår utveckling.

Vad kunderna säger

Att flytta från 200 till 70 kvm var tufft, men att se hemmet i 3D innan vi tog detta stora steg hjälpte! Vi kunde planera och spara mer saker och ändå få plats.

Irma Pensionär

En 2D-ritning berättar om allt får plats, men en 3D-representation avslöjar om det blir trångt!

Camilla RP Södertälje

Vill du vara med i vårt team?


%d bloggare gillar detta: