Projekt

Här finner du projektportfolio samt information om pågående arbeten.

Vår portfolio


Kontorsflytt Uppsala

Här anländer vi i slutskedet av en ombyggnation av ett kontor i centrala Uppsala. Vårt uppdrag var att göra en 2D-ritning och en 3D-simulering som kunden kan navigera ur förstapersons vy och flytta på möblerna.


Ny kontorsinredning till Gamla stan

Här assisterar vi en inredare från RP Södertälje att planera inredningen av ett kontor i Stockholm. I detta uppdrag utvecklade vi detaljobjekt inför 3D-simuleringen som blommor, datorer, bordslampor mm. som inredaren lätt kunde placera ut.


Runt bord för 18 personer

3D visualisering av bordet i korrekt skala.
Bordet har en diameter på 5 meter.

Med hjälp av vår mjukvara simulerade vi detta bord för 18 personer. Simuleringen hjälpte till att avgöra om storleken var tillräcklig för 18 personer.

3D-simulering konverterades till 2D och blev möbeltillverkarens ritning.


Pågående Projekt

Interaktiv utrymningsplan

RP Södertälje bygger om sitt lager och utrymningsplanen måste uppdateras. Problemet är att planen måste uppdateras flera gånger under ombyggnationen. Vår lösning är att utveckla en interaktiv ritning i 2D som de själva kan uppdatera med simpla drag- och släppfunktioner och själva skriva ut och anslå.


Spelprojekt: Lucida

Med de verktyg vi har utvecklat ser vi stor potential att kunna utveckla ett underhållande spel. Samtliga i vårt team har erfarenhet av spelutveckling och det faller sig naturligt att mellan de olika uppdragen, utveckla ett nytt spel.


Spelet är i en konceptfas och mer kommer utannonseras tidigt 2020.

Genre: Äventyr i öppen spelvärd med ett läskigt tema. Vi kallar genren för: ”Behaviour horror”. Grunden bygger på ett verkligt koncept som vi anser saknar tolkning i formatet spelunderhållning. Spelidén bygger på senare vetenskapliga studier kombinerat med vissa element från nordisk mytologi. Mer om detta tidigt år 2020!

Discord

Vara med i vårt team?


%d bloggare gillar detta: